Рая Пеева беше спечелила овациите и възхищението на феновете си

...
Рая Пеева беше спечелила овациите и възхищението на феновете си
Коментари Харесай

Близки на Рая Пеева са в ступор: Тя не е добре, превърнала се е в робиня на Явор!

Рая Пеева беше спечелила овациите и възхищението на почитателите си с новината, че най-сетне е взела смелото решение да зареже гаджето си Явор Бахаров. Знаем, че двамата минаха през ужасно проблематична връзка, с неспирни кавги и даже пердах. Затова и всички я поздравиха за волята и решителността да постави край.

Е да, но не - оказа се, че водещата и актриса освен не е оставила агресора Бахаров в предишното си, само че и се е трансформирала в негова робиня. Самият Бахаров пусна фотоси, които са повече от ясно доказателство, че Пеева още веднъж е подвила крачета и се е довлачила назад при него.

И освен му е дала прошка всичко, само че и му прави сама зимнината. Докато Бахаров се лигави с фотосесии, Рая бърка интензивно лютеница в огромен котел, както я вършат по селата. А след някой и различен месец като нищо и киселото зеле ще му затвори в бидона...

" Срамота! Красиво, кадърно момиче, от положително семейство, с родословие и специалност да падне до такава степен, че да слугува на някакъв, дето е за лекуване. Самият той не отхвърли, че има проблеми с гнева и сякаш ходеше на психолог, само че това не се лекува. Страх ни е да не стане нещо и в един миг да й посегне по този начин, че последствията да са необратими ", разясняват близки до Пеева, които считат, че тя заслужава нещо доста по-добро от Явор.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР