Равносметката след снощния /рутален челен сблъсък на Околовръстното до пловдивския

...
Равносметката след снощния /рутален челен сблъсък на Околовръстното до пловдивския
Коментари Харесай

Само в Марица :Шофьорът от Прослав помлян, семейството м...

Равносметката след снощния /рутален преден конфликт на Околовръстното до пловдивския квартал " Прослав " - помляна кола, с помлян водач. Бус навлезе в насрещното и се заби в кола. Веднага на място дойдоха полиция и кола за спешна помощ. Пострада водачът на леката кола " Фолксваген ", който е момента е в болница.

С " Марица " се свърза неговата щерка, която е потресена от случилото се и от развоя ба събитията. Ето какво ни написа тя:

" Баща ми се е прибирал от работа по Околовръстното, в посока Прослав, към 21.30 часа. Карал си в лентата с естествена скорост и ето че на неговото платно вижда буса. Инстинктивно, с цел да избегне удара, завива леко наляво и насреща виновника завива в същата посока.

И преден удар. Колата на татко ми съвсем я няма, бил е с колан и единственото, което го е избавили, са еърбеците. Дотук помни, по-късно е в схващане в колата за спешна помощ. Полицаите го изкарват и даже са споделили, че в цяло знамение, че след подобен удар е останал жив.

В момента е болничното заведение без заплаха на живота, само че с голям брой пострадвания, най-вече с дясна част на тялото. При удара в десния крайник се измества ябълката в тазобедрената става и от там счупвания.

Утре следва интервенция, нека мине сполучливо. Освен това е със строшен нос, лявата част на лицето е зашита. Има две спукани ребра и рани по тялото. Виновникът с буса, най-малко доколкото съумях да схвана от няколко позвънявания нощес, е бил арестуван.

Днес в 11.00 звънях още веднъж, споделиха, че към този момент са го пуснали. Не знам дали му е взета най-малко книжката. Това е изцяло неуместно. Тестовете за алкохол и опиати и на двамата са негативни, само че това съображение ли е да е на независимост, за по-малко даже от 24 часа. Адски несериозно. Цялото семейство сме решени да си търсим правата и да има правдивост ", безапелационна е Нина.

Тя моли с нея да се свържат очевидци на злополуката. Могат да я потърсят във фейсбук с профил Нина Аризанова.

Както през вчерашния ден стана ясно, виновният водач е декларирал, че се е отклонил поради ненадейно излязло на пътя животно.

" Аз персонално съм имала подобен случай на въпросното платно, една глутница кучета на пътя, само че едвам ги видях и в последния миг набих спирачка. Но и не ми е минало през мозъка да навляза в другата лента и да погубя човек ", разяснява тя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР