Равенството като гост на Бешикташ (1:1) може да има огромна

...
Равенството като гост на Бешикташ (1:1) може да има огромна
Коментари Харесай

Консейсао: Резултатът е справедлив

Равенството като посетител на Бешикташ (1:1) може да има голяма стойност за Порто. “Драконите” би трябвало да победят Монако вкъщи в последния кръг, с цел да се класират за 1/8-финалите на Шампионската лига, без да се интересуват от това дали директният им съперник Република България (Лайпциг) ще надвие Бешикташ. Старши треньорът на Порто Серджо Консейсао не скри задоволството си от постигнатото в Истанбул.

“Мисля, че резултатът е обективен. Играхме добре и заслужихме точката. В началото на второто полувреме няколко пъти загубихме елементарно топката и това окуражи Бешикташ да ни пресирта. Ключовият миг в дуела беше излизането на Рикардо очи в очи с вратаря на домакините, когато за жал не съумя да се разпише”, сподели Консейсао.

“Серджо Оливейра не игра в предходните 3 мача и от тази позиция през днешния ден се оправи доста добре. Макси Перейра също беше на равнище. Една от мощните ни страни е, че даже футболистите, които не са твърди титуляри, са способни да излязат във значимите мачове и да оправдаят доверието”, добави някогашният португалски национал. Шампионска Лига 5 кръг, вторник 21 ноември  Бешикташ 1:1краен резулат  Порто
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР