Рационален и сравнително евтин начин за справяне с Русия и

...
Рационален и сравнително евтин начин за справяне с Русия и
Коментари Харесай

Американско списание предложи: Вместо да се борим с Русия, нека да я купим

Рационален и относително на ниска цена метод за справяне с Русия и заканите, идващи от нея предложи авторитетното американско списание The American Interest. " За сдържането на Русия от последващи нападателни стъпки коства скъпо на Запада-за идната финансова година Съединени американски щати ще похарчат за военни цели колосалните 700 милиарда $, през 2017 година пък за армията бяха избрани 589 милиарда $ ", написа изданието.

Според създателите на публикацията, Западът би трябвало да се спре за минута и да помисли-защо да изтощаваме личните си запаси, откакто в Москва ръководи не Сталин или сходен нему водач, който се стреми към международно владичество, а група предприемачи, които държат парите си в западни банки, купуват парцели в цяла Европа и Съединени американски щати, пращат децата си да учат в университети в Европейски Съюз или в Америка и имат паспорти за пътешестване в целия свят.

" Тези хора не биха предприемали такива стъпки в политиката си, както в този момент, в случай че се стремят към международно владичество.Руският хайлайф се стреми единствено да извлече материална изгода от ръководството на корпорацията Русия ", считат създателите на публикацията.

Изводът е, че щом Русия се държи не толкоз рационално като добре проведена модерна страна на международната сцена, а като корпоративна страна, която е под ръководството на локалните олигарси, тогава нейното държание би трябвало да се преглежда не като държавно, а като корпоративно.

" А бизнеса най-хубавият метод да се овладее малко, само че нападателно дружество е то да се купи и да се включи в състава на по-голям стопански конгломерат ", считат американците.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР