Ръцете на Меган Маркъл са постоянно върху бременното й коремче.

...
Ръцете на Меган Маркъл са постоянно върху бременното й коремче.
Коментари Харесай

Защо Меган Маркъл постоянно гали корема си

Ръцете на Меган Маркъл са непрекъснато върху бременното й коремче. Разбираемо, ще си кажем, всички бъдещи майки вършат по този начин. Но нейното минава малко границите на естественото и започваме да се чудим дали пък не го прави преднамерено.

Според разнообразни проучвания, бременните галят коремите си, тъй като намират това за успокояващо, както и за един тип връзка с бебето в утробата им. Когато то е в по-напреднал стадий на развиването си, даже може да дава отговор на допира с помръдвания.

Постоянното допиране на корема в множеството случаи е изцяло инстинктивно и неосъзнато деяние. Майчинския инстинкт стартира да се обажда още преди раждането, а с това глезене по корема бременните неумишлено пазят и успокояват бебето в утробата си, написа Express.

Така фактът, че на съвсем всяка фотография ръката на Меган е върху корема има своето разумно пояснение. Няма по какъв начин да пропуснем да споменем обаче, че Кейт Мидълтън не се държеше по този начин, до момента в който беше бременна цели три пъти.

Има и една друга съществена разлика сред двете хорецогини - откогато бременността на Маркъл бе оповестена, тя не спря да показва коремчето си, наблягайки го с разнообразни стилни трикове. Прилепнали облекла, разкопчано палто, облекла в контрастни цветове.

Според специалисти по езика на тялото, Меган просто е толкоз щастлива, че ще подари живот на предстоящ кралски правоприемник, че желае всички да знаят това. Освен това е наясно, че хората желаят да я виждат по какъв начин се любува на своята бременност.

Източник: Лайфстайл.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР