Растящата агресия на публичността и противодействието в името на нормалността.

...
Растящата агресия на публичността и противодействието в името на нормалността.
Коментари Харесай

В ”Честно казано с Люба Кулезич” на 21 юни ще видите... frognews.bg

Растящата експанзия на публичността и противодействието в името на нормалността. Какво би трябвало да реализира искът на 102-годишната жена, била в миналото оповестена за зложелател на народа и останала вдовица след дейностите на комунистическия режим? Гостуват Емил Георгиев Иванов , наследник на ищцата, завела иск против Петър Волгин поради думите му за националния съд, юристът му Веселин Видолов и националният представител Манол Пейков , който поде самодейността искът да се трансформира в групов.

 

Мъглявата картина на украинското контранастъпление. Какви са възможностите на почналата атака да остави решителен отпечатък върху по-нататъшния ход на съветската война в Украйна? На фона на трансфер на съветски нуклеарни оръжия и зад дебелата завеса на дезинформацията, в студиото влиза специалистът по сигурност и академични учител проф. Румен Кънчев .

 

Един конкурс, очакван по закон, извършен отвън закона, и трансфорат в продължаващо позорище, което направи директорстването на Емил Кошлуков постоянно, само че и опорочи термина " мандатност ". Какви са съответните решения за транспарантен избор на заслужен шеф на публичната медия? Гостува професорът по право и някогашен член на Съвет за електронни медии Райна Николова .

 

Македонизъм с съветска закваска и практики, наследени от ранния комунизъм. Какво е уместното държание на България след гласуването в немския парламент, утвърдило македонския език, еднаквост и просвета? Актът беше съпоставен с дейностите на Титова Югославия и Димитровска България от събеседника ни Асен Йорданов , публицист и основен редактор на уеб страницата " БиволЪ ".  

 

всяка сряда от 20.00 часа по телевизия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР