Растения за дома, виреещи и на тъмно В дома се

...
Растения за дома, виреещи и на тъмно В дома се
Коментари Харесай

Специално За Цветница: Тези Растения Ще Прочистят Въздуха В Дома Ви Като Нищо Друго!


Растения за дома, виреещи и на мрачно

В дома се срещат и доста токсични химикали, предавани от мебелите и пособията у дома. Едно такова съединяване е формалдехидът, употребен в мебелната промишленост. Освобождаван на затворени пространства у дома той може да аргументи рак и дихателни проблеми.

Растенията имат мощта да прочистват затворените пространства у дома, по-специално някои от тях.
Кои са растенията, които наложително би трябвало да имате в дома си, с цел да разчитате на чист въздух?

Палми

Палмовите дръвчета имат изключително мощни свойства в премахването на замърсяванията на въздуха в затворени пространства и пространства. Те са изключително ефикасни в неутрализирането на формалдехида, който е отрова и в затворени пространства може да е изключително рисков. Освен това са и доста красиви и постоянно са добър избор за украса на хола, да вземем за пример.

Каучукови растения

Каучуковите растения, по-специално каучуковият фикус, имат свойството да прочистват въздуха у дома. Те обожават директното осветление и са подобаващи за слагане на централно място в хола или спалнята. Можете да отглеждате каучуков фикус и в офиса, където въздухът е даже по-замърсен от този у дома.

Английски бръшлян

Английският бръшлян е пълзящо и увивно растение, което се отглежда най-вече извън. Чудесно е за украса на фасадите на къщи и блокове. Той обаче може да се отглежда и в пространства. Има свойството да всмуква формалдехида като се свързва с молекулите му.

Бостънска папрат

Бостънската папрат също сполучливо обезврежда формалдехида. Има свойството още да отстранява други токсични съединения като бензол и ксилол, съставни елементи на бензиновите газове, които могат да мигрират от гаражи наоколо или огромни булеварди.

Спатифилум

Едно извънредно красиво растение с прелестни цветове. Това е спатифилумът. Той е едно от най-хубавите растения против нездравословни частици и токсични газове в дома. Освен че ще пречиства пространствата ви, спатифилумът ще краси със своята деликатност.

-->

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР