Расмус Хьойлунд официално стана част от Манчестър Юнайтед, съобщиха от

...
Расмус Хьойлунд официално стана част от Манчестър Юнайтед, съобщиха от
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО: Манчестър Юнайтед привлече Расмус Хойлунд

Расмус Хьойлунд публично стана част от Манчестър Юнайтед, оповестиха от клуба. Договорът на датчанина с „ алените дяволи “ е до лятото на 2028 година с алтернатива за още една година.

На едвам 20-годишна възраст нападателят е отбелязал 27 гола в 87 клубни мача, в това число 10 за Аталанта във всички шампионати през предишния сезон. Хьойлунд е и национал на Дания, като има 6 гола в единствено 6 мача.

Той бе показан пред почитателите на " алените дяволи " преди контролата с Ланс. 

След подписването на контракта, датското острие съобщи: „ Не е загадка, че съм почитател на този популярен клуб от дребен и мечтаех да изляза от „ Олд Трафорд “ като състезател на Манчестър Юнайтед “.

„ Много съм разчувствуван от тази опция да трансформира тази фантазия в действителност и съм решен да се отплатя за вярата, която клубът сподели в мен. Все още съм при започване на кариерата ми, само че знам, че съм подготвен да направя тази крачка напред и да играя с тази група играчи от международна класа “, съобщи решително Хьойлунд.

„ След като приказвах с мениджъра, знаех, че тази среда ще бъде идеална за моето развитие; Радвам се на опцията да работя с един от най-хубавите треньори в света. Под неговото управление и поддръжка знам, че съм кадърен да реализира страхотни неща дружно с новите си съотборници в този специфичен клуб “, добави футболистът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР