Расмус Хойлунд се наслади на момента, в който най-накрая накара

...
Расмус Хойлунд се наслади на момента, в който най-накрая накара
Коментари Харесай

Расмус Хойлунд от Манчестър Юнайтед признава, че е било „страхотно да затвориш устата на хората“ след жестоки сравнения с TikTok

Расмус Хойлунд се наслаждения на момента, в който най-сетне накара критиците си да млъкнат, откакто безплодното му показване във Висшата лига докара до съпоставения с TikTok звезда.

21-годишният нападател на Манчестър Юнайтед се причисли към Червените дяволи в договорка за £72 милиона от Аталанта през лятото, само че претърпя някои проблеми със зъбите пред вратата. Серия от 15 мача без гол в лигата даже го оприличи на австралийски музикант, който се популяризира в TikTok.

Хойлунд най-сетне счупи патетата си на Boxing Day против Астън Вила, преди да се впусне в нажежено до алено тичане на формата. Но до момента в който нападателят признава, че е изпитал облекчение да излезе от задачата във Висшата лига, той показва, че към този момент е отбелязвал постоянно голове в Европа за Юнайтед, макар ранното отпадане на Манчестър Юнайтед от Шампионската лига.

Той сподели пред TV2 Sport: „ Там си помислих: „ Най-накрая! “. Беше ужасно да затворя устата на хората. Разбира се, малко ме тормози, че хората прод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР