Расистки скандал разбуни духовете в Германия. Защитникът на Херта Берлин

...
Расистки скандал разбуни духовете в Германия. Защитникът на Херта Берлин
Коментари Харесай

Расистки скандал разтърси Германия

Расистки скандал разбуни духовете в Германия. Защитникът на " Херта " Берлин Джордан Торунарига е бил обиждан от почитателите на " Шалке 04 " по време на 1/8-финала за купата на страната сред двата отбора нощес, заяви капитанът на столичани Никлас Старк, който е чул обидите и маймунските звуци по адрес на съотборника си.

" Джордан е доста прочувствен състезател. Много скърбя, че той трябваше да понесе всичко това. Не мога да си показва тази демонстрация. Целият тим, клубът и Лигата би трябвало да застанат зад него. Всеки би трябвало да се дистанцира от такова държание ", изясни капитанът на " Херта " Берлин.

22-годишният юношески национал на Германия бе изпъден с втори жълт картон в продълженията на срещата, която приключи с триумф с трагичен триумф за отбора от Гелзенкирхен.

Снимка: Reuters

От " Шалке " мигновено се извиниха за непристойното държание на своите последователи и оповестиха, че стартират следствие на случая.

#Wagner über rassistische Beleidigungen in Richtung #Torunarigha: Wenn solche Äußerungen gefallen sind, möchte ich mich im Namen des FC Schalke 04 bei dem Spieler und bei Berlin entschuldigen. #DFBPokal #S04 pic.twitter.com/spYFangyhM
— FC Schalke 04 (@s04) February 4, 2020

" Клубът ни не толерира сходно държание. Ще създадем всичко допустимо да намерим виновните за това и те да си понесат следствията. Поведение като това не опонира единствено на разпоредбите на нашия стадион, а и на нашите полезности ", безапелационни са шефовете на " кралскосините ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР