Рашков: Не ми е докладвано списъкът на Кирил Петков с

...
Рашков: Не ми е докладвано списъкът на Кирил Петков с
Коментари Харесай

„ГУГЪЛ КИРО & МВР РАШКОВ“ – КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ

„ Рашков: Не ми е докладвано описът на Кирил Петков с 19 имена да е постъпил в Министерство на вътрешните работи

Все още на вътрешния министър Бойко Рашков не му е докладвано описът с 19 имена, предоставени от премиера Кирил Петков на прокуратурата, да е постъпил в Министерство на вътрешните работи. Това разгласи силовият министър на брифинг в четвъртък. „ Тези имена, които бяха оповестени, в огромна степен са ни известни ”, разяснява той.

„ Нека първо да дойдат имената, които се чака да получим от прокуратурата, тъй като следствието или инспекцията е осъществена или ще се извърши от органите на Министерство на вътрешните работи. Нека забележим какво ще ни прати прокуратурата – може тя да добави някои имена, да вземем за пример от някогашните ръководещи. Може да ни изненадат с сходен случай и ние незабавно ще се заловим с него“, добави Рашков. “



И каква стана тя?

Премиерът – т.е. началникът на Бойко Рашков – Просто/то/ Киро дружно с Лена на Киро бъркат в Google, вадят имена, носят отрязъци от медии на прокуратурата, а Министерство на вътрешните работи Рашков не знаел и не му било докладвано.

А Министерство на вътрешните работи министърът очаквал „ първо имената на дойдат от прокуратурата “, хахаха!

Същите тия имена, дето Премиерът Просто/то/ Киро би трябвало да ги вземе С ПРИЛОЖЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА НЕ ОТ ГУГЪЛ, А ТОЧНО ОТ Министерство на вътрешните работи И СЛУЖБИТЕ.

Няма такива клоуни.

Изобщо „ Google Киро & Министерство на вътрешните работи Рашков “ – кой ми сра в гащите!

Afera.bg

Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР