Рашидов след срещата на инициативния комитет за хартиената бюлетина съобщи:

...
Рашидов след срещата на инициативния комитет за хартиената бюлетина съобщи:
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Подписката за хартиената бюлетина е входирана и ще отиде в правна комисия. Ще пътува по законовия ред

Рашидов след срещата на инициативния комитет за хартиената бюлетина заяви: " Подписката е входирана и ще отиде в правна комисия. Ще пътува по законовия ред ".  " Като жител мнението ми поддържа подписката " - сподели Рашидов. Според него машинното гласоподаване лишава конституционно право на жителите за изборът им на гласоподаване.  " Ще поддържа с гласа си правото на хората да имат свободно право да избират по какъв начин да гласоподават " - съобщи той.  " Благодаря на Рашидов. Подписката не е единствено наша, а на хиляди българи. Мнението на множеството водачи на партии ни дава убеденост, че болшинството ще върне още веднъж 700 хил жители в изборния развой ", сподели Станислав Недков (Стъки).
" Най-голямият проблем на машинното гласоподаване е, че един стеснен кръг от хора ит експерти имат достъп до тях. Затова тези машини са отречени в Европа, с машини се гласоподава само в България " - обоснова мнението си боецът.
" В изборния ден машините изписаха надпис: протоколът е сменен. Защо би трябвало да гласуваме единствено с машина и не са даде право да се избира дали с хартия или машина, значи има нещо неправилно " - напомни и попита Недков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР