Рапърът Takeoff, член на номинираното за Грами хип-хоп трио Migos,

...
Рапърът Takeoff, член на номинираното за Грами хип-хоп трио Migos,
Коментари Харесай

Застреляха рапъра Takeoff в Тексас

Рапърът Takeoff, член на номинираното за " Грами " хип-хоп трио Migos, е бил смъртоносно прострелян в боулинг зала в Хюстън, Тексас, съобщава  " TMZ ". Роден като Kirshnik Khari Ball е бил на 28 години. 
Прочетете още
Според изданието Takeoff  и сътрудника му Quavo са играли зарове в боулинг зала в късните часове на денонощието. По време на играта избухва свада и последвали изстрели. Други двама души са били простреляни и откарани с частни коли в лечебни заведения в региона, оповестиха от полицията.

Според TMZ Quavo не е потърпевш.

Роден в Лорънсвил, Джорджия, на 18 юни 1994 година, Takeoff беше най-известен с участието си в Migos дружно с Quavo - неговия чичо, и Offset - братовчед му, който е брачен партньор на рапърката Карди Би.

Базираната в Атланта група Migos изгрява посредством песента " Versace " от 2013 година, която Дрейк ремиксира.

През 2016 година с шлагера " Bad and Boujee " те за първи път доближават до номер едно.

Триото, ръководено от Coach K, се смята за доста авторитетно за въвеждането на актуалния южняшки ров - известен и авторитетен рап поджанр - в мейнстрийма.

След дебютния си албум " Yung Rich Nation " през 2015 година те дебютират на върха на класацията за най-хубави албуми на " Billboard " с втория си албум " Culture ".

След като подписват контракт с Motown и Capitol Records през 2017 година, те не престават с " Culture II ", който още веднъж доближава първото място в класацията.

През 2021 година те приключват трилогията с " Culture III ".

Quavo и Takeoff, които се изявяват и като дует, неотдавна бяха пуснали нов музикален клип към песента " Messy ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР