Рапърът се е сбил с криминално проявен мъж в квартал

...
Рапърът се е сбил с криминално проявен мъж в квартал
Коментари Харесай

Той беше рап звезда на България, а днес търка наровете в арестите

Рапърът се е сбил с престъпно проявен мъж в квартал " Сарафово "

Бургаският рапър Николай Нанев, по-известен като Гарджока, е задържан заради сбиване, заяви Флагман.бг, осведомен от извънредно меродавен източник.

Инцидентът е станал в кв. “Сарафово “, където тогавашната рап звезда на България, е налетял на млад мъж от квартала, също престъпно проявен.

Пострадалият обаче незабавно подал тъжба в Пето РУ Бургас и Гарджока бил задържан. Полицаите са го спипали в заведение в кв. “Сарафово “, където той се държал извънредно несъответстващо – като че ли е дрогиран. Постоянно крещял, удрял по масите и шокирал клиентите, описват очевидци.

Незабавно му е осъществен персонален обиск, само че в него не са открити опиати, научи Флагман.бг.

Въпреки това Гарджока е задържан поради побоя и сега е в Пето РУ Бургас. Предстои да бъде измамен под наказателна отговорност – за хулигански прояви и нанасянето на лека телесна щета.

Той е с условна присъда и нищо чудно напълно скоро да се върне в пандиза или в ЦПЗ „ Проф.д-р Иван Темков “, в случай че експерти преценяват, че се нуждае от особено психиатрично лекуване.

35-годишният Николай Нанев се появи изведнъж преди няколко дни на морския бул. „ Алеко Богориди “ в Бургас, откакто последните няколко години бе в заточение – лекуваше се в психиатрия и рядко се появяваше измежду хората.

Още във вторник направи усещане, че той е въоръжен – с нож, който носи за почит на врата си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР