Рапърът Post Malone претърпя неприятно падане заради дупка на сцената. ...

Рапърът Post Malone претърпя неприятно падане заради дупка на сцената.

Рапърът Post Malone падна на сцената по време на концерт

Рапърът Post Malone претърпя неприятно рухване поради дупка на сцената. Той падна толкоз неприятно, че се наложи лекарите да му оказват помощ да се стане, а почитателите изпаднаха в смут, заяви NOVA.

Това се случи в събота вечер в Сейнт Луис в Enterprise Center по средата на концерта, където той изпълняваше " Circles ".

Post беше в разгара на шоуто, когато потегли да слиза по рампа, която се простираше до пода на арената. Проблемът се оказа дупка в пода, която той употребява, с цел да спусне китарата си, и тя се оказа непокрита.

Той стъпи в нея и падна. Очевидец споделя, че единият му крайник треперел неконтролируемо. Медиците се втурнаха и в последна сметка го наобиколиха, до момента в който напускаше сцената.

Post Malone made a few more die hard fans when he fell through a hole in the stage cracking 3 ribs. Fans said he came back out on stage after 10 minutes saying he was sorry & hurting so bad he was crying, then someone gave him a beer and he finished the concert.
— ∼Marietta (@MariettaDaviz)

Той помоли почитателите да му дадат няколко минути, с цел да се върне.

15 минути по-късно Post се появи още веднъж и извърши " Rockstar " и " Cooped Up ". Той беше решен да продължи, макар че явно изпитваше болежка, притискайки ребрата си, до момента в който пееше.

Музикантът благодари на тълпата, че остана да го чака и даже се извини. Той приключи шоуто и даже остана след него, с цел да даде няколко подписа.

Няма информация за положението му.

Източник: fakti.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg