Рапърът Нели и любимата му Ашанти очакват първата си рожба.

...
Рапърът Нели и любимата му Ашанти очакват първата си рожба.
Коментари Харесай

Нели и Ашанти очакват първата си рожба

Рапърът Нели и обичаната му Ашанти чакат първата си рожба.

Бъдещата мама персонално показа новината в обществените мрежи: " Тази година е благословия, изпълнена е с обич, вяра и очакване. Дълго чаках да пристигна този миг, в който ще се видя като майка ", сподели певицата.

Още от предишния декември се заприказва, че Ашанти и изпълнителят на " Dilemma " - Нели, чакат дете. Но тогава те отхвърлиха тези клюки, написа dir.bg.

Иначе двамата са дружно от над десетилетие. 49-годишният реализатор и неговата колежка се срещат за първи път на конференция за премиите " Грами ". През 2013 година следва къса разлъка, при която певицата съобщи, че той я е " предал ".

Само преди година обаче музикантите демонстрираха, че са се помирили и са дали нов късмет на любовта си, откакто бяха засечени дружно на мач. След като в продължение на няколко месеца двамата поддържали " загадка връзка ", в последна сметка Нели разкри, че още веднъж са дружно.

" Да, всичко сред нас е поправено ", бяха думите му. " И двамата се изненадахме, че най-после завършихме още веднъж дружно. Не беше планувано. "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР