Рапърът Lil Baby е сред младите изпълнители на музикалната сцена,

...
Рапърът Lil Baby е сред младите изпълнители на музикалната сцена,
Коментари Харесай

Рапърът, когото измамиха с фалиф часовник за 400 000 долара

Рапърът Lil Baby е измежду младите реализатори на музикалната сцена, само че за релативно малко време съумя да попадне в топ 10 на най-богатите музиканти.
 Тейлър Суифт, Billboard и най-високоплатените музиканти за 2020 година
Най-високоплатените музиканти за 2020 година

Има ли изненади по върховете

По груби сметки американецът има близо 12 милиона $. А от постоянните му изявления в Instagram с пачки в ръцете на всеки му излиза наяве какъв брой доста обича парите.

Затова и изобщо не ни учуди, че е буен, щом схванал, че е дал 400 хиляди $ на компанията Rafaello & Co за подправен часовник Patek Philippe.

Между другото, отново от обществените мрежи, незабавно прави усещане какъв брой доста 26-годишната звезда си пада по блестящите и едрогабаритни бижута. И по опция - повече.

Но да се върнем на измамата. В своя Instagram рапърът написа, че не е инцидентен и застава зад името си, както би трябвало да се държат и от бижутерското ателие, което го е измамило. " И няма такова нещо като неточност, когато става въпрос за такава сума ", цитират го от FOX28.

Lil Baby получава парите си назад плюс бонус - четири пръстена, покрити с камъни. От Rafaello & Co признават за фалшификата, само че в това време настояват, че това е била " почтена неточност ", каквото и да значи това.

От бижутерското ателие допълват, че те също държат на името си, връщат парите на рапъра и му подаряват четири пръстена. Оправдават се, че " не са си написали домашното с часовника " и поемат цялостна отговорност. Уточняват, че това не се е случило преднамерено, както и че Lil Baby е бил наясно с този факт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР