Рапърът Кендрик Ламар доминира на наградите БЕТ (Блек Ентъртейнмънт Телевижън)

...
Рапърът Кендрик Ламар доминира на наградите БЕТ (Блек Ентъртейнмънт Телевижън)
Коментари Харесай

Рапърът Кендрик Ламар е големият победител на наградите БЕТ за хип-хоп

Рапърът Кендрик Ламар господства на премиите БЕТ (Блек Ентъртейнмънт Телевижън) за хип-хоп, спечелвайки шест оценки, заяви Би Би Си.

Тридесет и пет годишният Ламар надви за наградата за реализатор на годината против съперници като Доджа Кет и Меган дъ Стелиън на церемонията, състояла се в Атланта, Джорджия. Водещ на шоуто беше рапърът Фат Джо.

Сред останалите оценки на Кендрик Ламар са за албум на годината за " Mr. Morale and The Big Steppers " , за текстописец на годината, най-хубав реализатор онлайн и най-хубаво хип-хоп видео за клипа към парчето " Family Ties " , записано в съдействие с Бейби Кийм.

Дрейк , който водеше по номинации за премиите с 14 на брой, също имаше сполучлива вечер. Канадският рапър завоюва три оценки, измежду които за най-хубаво съдействие за парчето " Wait for You " с Фючър и Темс. 

Наградите БЕТ за хип-хоп са спин-оф на главните оценки БЕТ, които са самопризнание за достиженията на артисти, изпълнителни и спортисти от афроамерикански генезис. 

Кание Уест , който промени името си на Йе, беше с 10 номинации за оценките, в това число за албум на годината и най-хубаво видео, само че не получи нито една премия. 

Сред останалите призьори се подредиха рапърката Лизо, чийто мегахит " About Damn Times " завоюва премия за влияние, рапърката Лато (песен на годината " Big Energy " ),   " Ъртгенг " (най-добър дует или група), Хитмака (продуцент на годината), Глория (пробив), диджей Драма (диджей на годината).
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР