Рапърът Ейсап Роки, партньор на Риана и баща на двете

...
Рапърът Ейсап Роки, партньор на Риана и баща на двете
Коментари Харесай

Американски съд даде ход на дело срещу гаджето на Риана

Рапърът Ейсап Роки, сътрудник на Риана и татко на двете й деца , ще бъде съден в Лос Анжделис по две обвинявания за нахлуване с полуавтоматично оръжие, оповестиха Ройтерс и Агенция Франс Прес.

Роки, чието рождено име е Раким Мейърс, е упрекнат, че е насочил револвер към различен хип-хоп артист - Теръл Ефрон , по време на кавга, а по-късно стрелял два пъти при втори конфликт. И двата случая са от 6 ноември 2021 година

Според прокурорите Ефрон е имал дребни пострадвания.

Роки е задържан по отношение на пререканието пет месеца по-късно, през април 2022 година, когато идва на летището в Лос Анджелис с полет от Барбадос . Повдигнато му е обвиняване през август същата година. Сега, че прокурорите разполагат с задоволително доказателства, с цел да пристъпят към правосъден развой по двете обвинявания в нахлуване , в това число, че Роки е употребявал персонално огнестрелно оръжие по време на въпросните произшествия.

Роденият в Харлем музикант, който остава на независимост под гаранция , не се е признал за отговорен по делото. Адвокатът му Джо Такопина сподели в съда, че прокурорите не са показали задоволително доказателства за пукотевица и разчитат на разнообразни видеозаписи от охранителни камери и свидетелски показания, които не са безапелационни. Защитата също по този начин слага под въпрос достоверността на показанията на Ефрон, че съгласно него лявата му ръка е била одраскана по време на стрелбата.

Ефрон, който се е изявявал под театралния псевдоним Ейсап Рели в хип-хоп колектив, в който в миналото са взели участие и двамата с Роки, също по този начин е подал цивилен иск против някогашния си сътрудник .

Първият и вторият студиен албум на Ейсап Роки - Long.Live.A$AP и Long.Last.A$AP, дебютират под номер 1 в класацията на Billboard 200 надлежно през 2013 година и 2015 година Третият му албум - Testing, публикуван през 2018 година, доближи пето място.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР