Рапърът Еминем влиза в нова роля в живота си Еминем

...
Рапърът Еминем влиза в нова роля в живота си Еминем
Коментари Харесай

Ще става дядо

Рапърът Еминем влиза в нова роля в живота си

Еминем поема нова роля в живота си - на дядо. Рапърът разгласи огромната вест посредством нов музикален видеоклип към песента му " Temporary ", с присъединяване на Скайлър Грей. В един миг от видеото Джейд се вижда да дава на татко си синя тениска, на която на гърба написа " дядо ".

След това Еминем, замаян, държи фотография на сонограма, до момента в който Джейд се усмихва и смее на реакцията на татко си на новината. Музикалното видео демонстрира също монтаж на домашни видеоклипове от детството на Джейд и Еминем, съчетани с фрагменти от скорошната й женитба със брачна половинка ѝ Евън Макклинток.

Еминем посвещава песента на Джейд, като в един миг рапира текст, който е обвързван с кръговрата на живота: " И по този начин, Хейли Джейд, написах тази ария, с цел да ти оказа помощ да се оправиш с живота, когато ме няма. " Малко след публикуването на видеото, Джейд разгласява поредност от фотоси на себе си и Макклинток на страницата си в Instagram, гледайки сонограмата, като излиза наяве, че бебето би трябвало да се роди през идната 2025 година Джейд и Макклинток са дружно от 2016 година Те оповестиха годежа си през февруари 2023 година и са женени от май, написа lifestyle.bg.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР