Рапарът Джей Зи говори открито в интервю с Дейвид Летърман

...
Рапарът Джей Зи говори открито в интервю с Дейвид Летърман
Коментари Харесай

Джей Зи: Мама е гей

Рапарът Джей Зи приказва намерено в изявление с Дейвид Летърман за изневярата му и за майка му, която е станала лесбийка.

"Преди години се вкарах в огромна пакост, която е моя отговорност и виновност ", добави той.

Джей Зи се връща в далечната 2009 година, когато изневерил на брачната половинка си Бионсе с жена от неговия екип. Спекулациите към звездата стартират през 2014 година, когато изплува видео на неговата доведена сестра Solange Knowles, която го нападна в асансьора.

Джей Зи прави самопризнания за изневерите в албума 4:44, същите които преди Бионсе възпя в албума си Lemonade.

Рапърът си дал сметка, че държанието му е резултат от контузия от детството. “Минаваш в режим на оцеляване, а когато си в режим на оцеляване, какво се случва? Изключваш всички страсти. Дори и с дамите – не можеш да се свържеш същински, тъй като не си обвързван със самия себе си.”

"Аз имам прелестна жена, която схваща и знае, че аз не съм неприятен човек. Работихме крепко да стартираме фамилна терапия и да спасим брака си ", добави Джей Зи.

"Ние се обичаме. Вярвам, че сме на по-добро място. Горд съм от бащата и брачна половинка, който съм през днешния ден. "

Темата за майка му намира място в парчето Smile, което е част от най-новия му албум 4:44. С помощта на изкуството си изпълнителят разкрива, че е благополучен, тъй като към този момент не ѝ се постанова да се преструва на нещо, което не е.

„ Бях доста благополучен, когато майка ми разкри сексуалността си, радвах се, че към този момент е свободна. Години наред тя се преструваше и криеше поради нас, децата й. Тя не искаше да ни засрамва, беше нещастна “.

Джей Зи от дълго време подозирал влечението на майка си към същия пол, само че приказвал с нея за първи път по тематиката едвам преди 8 месеца.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР