Рапърът Атанас Колев прежали Мария Илиева и я замени с

...
Рапърът Атанас Колев прежали Мария Илиева и я замени с
Коментари Харесай

Секси студентка по медицина съблазни гадже на Мария Илиева

Рапърът Атанас Колев прежали Мария Илиева и я размени с млада студентка по медицина.

Изпълнителят, който имаше шумна връзка с певицата, явно най-сетне е съумял да се съвземе след всичко, което тя му аргументи. Освен че двамата прекратиха връзката си със скандал в известно варненско заведение, Мария изтри всичките му песни и от продуцентския й лейбъл „ Стерео Стая “. Към днешна дата Атанас се самопродуцира, а в този момент очевидно е срещнал и новата същинска обич. Изпълнителят на „ Честно и непочтено “ разгласява фотография в инстаграм профила си, на която театралничи с хубавица с роза в ръка, писа „ Телеграф “.

От профила на момичето се вижда, че тя не е певица, нито пък танцьорка и се занимава  с нещо доста по-сериозно като медицина.

Наско редом с развиването на музикалната си кариера, учи и медицина във Варна и със сегашната му половинка се залюбили точно в университета. Името й е Надя Неделчева, а съгласно осведомени връзката им е сериозна и двамата са дружно от няколко месеца.

Медичката обича да се снима от време на време и в много нищожно облекло, само че театралничи и с лекарска престилка. Двамата не крият връзката си и наподобяват доста щастливи дружно. Не по този начин стояха нещата с Илиева, защото тя беше скандално по-възрастна от Наско – с над 19 години.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР