Рапърът Адриан Рачев, по-известен като Румънеца, се ожени за красивата

...
Рапърът Адриан Рачев, по-известен като Румънеца, се ожени за красивата
Коментари Харесай

Румънеца се ожени за бивша гимнастичка

Рапърът Адриан Рачев, по-известен като Румънеца, се ожени за красивата някогашна гимнастичка Божидара Ламбова. Сватбата се е състояла на светлия християнски празник Вяра, Надежда, Любов и София в неделя, като двамата са си споделили “Да” на стилна гала на морския бряг край Варна.



Близки и другари на младото семейство споделиха десетки фотоси от щастливото събитие в обществените мрежи. Сред множеството посетители на тържественото събитие са били някогашният кмет на Каварна Цонко Цонев и топмоделът Гери Дончева, които разгласиха фотоси от сватбата във “Фейсбук”.



“Румънеца се бракосъчета, само че не за Енчев. Да им върви по вода с Божидара”, написа Цонко Цонев.



Божидара Ламбова е треньор в “София Спорт”. Любопитно е, че точно в залата за художествена гимнастика след съревнование на възпитаничките й известният реализатор изиска ръката на своята обичана.

Феновете и тези, които наблюдават художествената гимнастика от близко, познават добре Божидара. Тя е първият треньор на една от националките в новия ни отбор – Теодора Александрова. Теди направи първите си стъпки в красивия спорт точно под нейно управление в Левски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР