Рапърът 50 Cent изненадващо вися с главата надолу при изявата

...
Рапърът 50 Cent изненадващо вися с главата надолу при изявата
Коментари Харесай

Еминем падна на колене, 50 Cent вися надолу с главата на Super Bowl

Рапърът 50 Cent изненадващо увисвам с главата надолу при изявата си в полувремето на финала на шампионата на Националната футболна лига на Съединени американски щати, а Еминем трагично падна на колене на сцената, предадоха международните осведомителни организации.

Хип-хоп осъществявания превзеха стадиона "СоФай " край Лос Анджелис. На сцената се появиха също Д-р Дре, Снууп Дог, Мери Джей Блайдж и Кендрик Ламар.

След края на парчето "Lose Yourself ", Еминем коленичи, като хвана главата си в ръка. Така той отдаде респект към някогашния куотърбек на тима Сан Франциско Фортинайнърс Колин Каперник, който през 2016 година коленичи по време на националния химн в символ на митинг против полицейското принуждение над афроамериканци.

Тогава и други състезатели последваха неговия образец, а това докара до съществени несъгласия. Малко по-късно Каперник приключи кариерата си.

От Националната футболна лига на Съединени американски щати отхвърлиха известията, че са се пробвали да попречат на Еминем да направи този жест.

"Гледахме всички детайли от шоуто по време на многочислените подготовки през седмицата и знаехме, че Еминем ще направи това ", съобщи представителят Брайън Маккарти.

Шоуто на полувремето на Super Bowl се организира на дневна светлина, което е необичайност, само че все пак се сътвори чувство за нощен клуб на стадиона. Д-р Дре и Снууп Дог дадоха началото с осъществявания на "Next Episode " и "California Love ".

Рапърът 50 Cent, който не беше измежду в началото оповестените участници в шоуто, извърши "In Da Club ", като висеше с главата надолу.

В сребърни блестящи одежди Мери Джей Блайдж извърши компилация от свои шлагери, заобиколена от танцьори.

Зрителите имаха LED фенерчета, които мигаха в синхрон с ритмите, трансформирайки целия стадион в светлинно шоу.

Експлозия от фойерверки озари небето, когато слънцето залезе и шоуто завърши с изпълнененото от Снууп Дог и Д-р Дре "Still DRE ".

В началото на срещата сред тимовете Лос Анджелис Рамс и Синсинати Бенгалс кънтри звездата Мики Гайтън извърши химна, като стартира акапелно, след което се причислиха дребен хор и пиано.

Домакините завоюваха финалния мач от шампионата на Националната футболна лига на Съединени американски щати.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР