Рапърът 100 Кила отглеждаше в дома си малко виетнамско прасенце,

...
Рапърът 100 Кила отглеждаше в дома си малко виетнамско прасенце,
Коментари Харесай

100 Кила живееше с прасе, смени го с куче

Рапърът 100 Кила отглеждаше в дома си малко виетнамско прасенце, само че след няколко месечно общуване, изпратил домашният си любим да живее във великотърновско село. Изпълнителят на шлагера „ Газ до дупка ” го поръчал по телефона, само че очевидно не го разбрали какво тъкмо желае и му доставили „ 15-килограмов шопар ”.

Първоначално Явор Янакиев, както е рожденото име на музиканта, не знаел какво да прави с животното, защото очаквал да получи мини прасе, каквото в действителност желал. Рапърът решил да го върне и го затворил в гаража за три дни до момента в който някой го вземе и му донесе дребния вид. Докато го наглеждал обаче, се привързал към него и го направил собствен домакински любим. Нарекъл го Секс. Една заран обаче като си лягал след присъединяване в столично заведение, прасето почнало да тропа по ламината. 100 Кила му дал да яде с вярата, че след това ще го остави да се наспи, само че то още веднъж почнало да подвига звук. Дори затварянето му в специфична декоративна кочинка не дала резултат. Прасето шумно си играело и будело стопанина си.

Затова Секс бил изпратен във Великотърновско село, където заживял на двора. „ Много прекрасен беше Секс, доста нежен, само че колкото и да го къпех, си миришеше на прасе и ми усмърдя всички облекла. Не мога да го виждам у дома ”, жалва се изпълнителят, който заменил прасето с куче, писа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР