Рапър, който вбеси Владамир Путин, носейки само чорап на Balenciaga,

...
Рапър, който вбеси Владамир Путин, носейки само чорап на Balenciaga,
Коментари Харесай

Рапърът изпратен в руската армия, след като вбеси Путин с гол парти каскада

Рапър, който вбеси Владамир Путин, носейки единствено чорап на Balenciaga, с цел да прикрие мъжествеността си на „ съвсем голо празненство “ на „ развратна “ звезда, беше освободен от пандиза.

Вацио - с същинско име Николай Василиев - в този момент е изправен пред призовка в съветската войска, която е във война с Украйна.

Появиха се видеозаписи на това, че съветският „ Крал на рапа “ е освободен от ареста и посрещнат от поддръжници към 1 сутринта след два интервала на задържане от общо 25 дни. Сега той приема, че би трябвало да отбие военна работа, с цел да компенсира голата си каскада.

Путин вярваше, че бойците на фронта на неговата война против Украйна са били афектирани от „ хедонизма “ на голата партия.

25-годишният Вацио беше приет за отговорен в дребно безчинство и „ поощряване на нетрадиционни връзки “, което той изрично отхвърли. Други празнуващи, в това число уредникът, водещата Настя Ивлеева, 32, са осъдени, само че не и „ кръстницата “ на Путин, телевизионната звезда Ксения Собчак, 42,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР