Рап ветеранът Снуп Дог без да иска забравил торба с

...
Рап ветеранът Снуп Дог без да иска забравил торба с
Коментари Харесай

Снуп Дог забравил торба с £300 000 в английски клуб

Рап ветеранът Снуп Дог без да желае не запомнил торба с голяма сума пари след присъединяване в нощен клуб в британският град Екзитър. Това твърди самият притежател на нощното заведение Timepiece Джордж Слоун, които си напомни случката от август 2014-та.

"Снуп е най-лежерният човек, който в миналото съм срещал ", споделя той пред локално издание. „ Изкарах към 20 минути с него и единственото, което чух от устата му беше „ крепко “. Вечерта беше „ яка “, клубът беше „ крепък “, публиката беше „ яка “, смее се Слоун.

След като слязъл от сцената рапърът разписвал подписи, снимал се с почитатели, нямало нищо извънредно в условията му за престоя в заведението, с изключение на да му обезпечат избрана марка джин. Купонът приключил и притежателят, които провел цяло мини-турне на Снуп в близките градове, се качил на колата си, с цел да се прибере вкъщи.

Тогава получил телефонно позвъняване от екипа на звездата, който бил отседнал в хотел за 50 паунда нощувката, в предградието на Екзитър, че са не запомнили значима торба в клуба.

"Оставили сме огромна раница на горния етаж, зад пулта на DJ-я. Може ли да дойдем и да си я вземем ", попитали от антуража на изпълнителя.

Една от особеностите на Снуп била, че постоянно държал да му се заплаща кеш. Съдържателят на клуба незабавно схванал, че най-вероятно търсят торбата с хонорара си, само че напълно не заподозрял, че съдържа всички възнаграждения, които бил проработил досега. „ Сметнах бързо на разум и това са към 300-400 хиляди паунда. Можеше да се пенсионирам в онази нощ “, пошегува се Слоун.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР