Рано тази сутрин – около 5:10 часа, в близост до

...
Рано тази сутрин – около 5:10 часа, в близост до
Коментари Харесай

Пияна полицайка е арестувана зад волана frognews.bg

Рано тази заран – към 5:10 часа, наоколо до разклона за с. Равадиново, област Бургас, чиновници на районно управление (на МВР) - Созопол са спрели за инспекция лек автомобил, ръководен от жена. Тя е отказала да даде проба за алкохол с техническо средство, след което ѝ е публикуван ваучър за кръвна проба, само че не се е явила в избраното здравно заведение. По случая е формиран Акт за определяне на административно нарушаване.

Установено е, че дамата е младши полицейски контрольор в 02 районно управление (на МВР) - Стара Загора. Служителката на Министерство на вътрешните работи е къмпингувала на " Златна рибка " и е подала сигнал на 112 за зародил скандал сред лагеруващи.

При идване на униформени от РУ-Созопол, тя се е държала надменно с сътрудниците си и се намесила при осъществяване на служебните им отговорности.

Припомняме, че един от целите на Министерство на вътрешните работи, който министър Иван Демерджиев означи още при встъпването си в служба бе, че управлението на министерството ще бъде взискателно по отношение на работата на чиновниците и безкомпромисно във връзка с всяко позволено от тях престъпление.

“Ръководството на Министерство на вътрешните работи няма да толерира сходни случаи и мигновено ще взима мерки”, съобщи по мотива министър Демерджиев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР