Рано сутринта топ дизайнерката МЕГЗ ни пусна поредната реалити доза

...
Рано сутринта топ дизайнерката МЕГЗ ни пусна поредната реалити доза
Коментари Харесай

Мегз пак счупи тъпометъра, оказа се по-глупава от първолак!

Рано сутринта топ дизайнерката МЕГЗ ни пусна следващата реалити доза от живота си. В новото клипче Каканашева се разсънва в 6 и 30 сутринта и не може да заспи повече по тази причина взема решение да брои поръчки, твърди hotarena.net.  Ужасно притеснителното във видеото е, че МЕГЗ се пробва да направи сметка какъв брой броя червила е продала след последния си пост нощес. Тя се пробва да счита, което явно не й се отдава също като правописа и за потрес на всички изръсва " 97 + 22 ъмм какъв брой е това 112 ".

Дори малко дете може да сметне, че в действителност отговорът е 119. По-късно Каканашева продължава с сякаш по-елементарни сметки за други артикули, само че още веднъж се запъва. " 33 + 49 ъъъ ъмм " и по този начин близо минута, с цел да сбърка още веднъж - " 92 контура ". Накрая МЕГЗ въпреки всичко поправи сметките си и даде правилни отговори като даже не сбърка 9 + 5 и сподели въпреки и с още малко чудене " 14 матови комплекта ".

Феновете на МЕГЗ и този път не пропуснаха да я изкритикуват с мнения от вида на " доста си тъпа ", " поръчки море, ъгъл шамандура ", " чудя се за какво са ти тези пари като даже не може да ги сметнеш ", " е това е доказателство, че не би трябвало безусловно да си интелигентен, с цел да си сполучлив " и още доста сходни. Каканашева, обаче, съблюдава строго цензурата, която наложи на клиентите си преди няколко седмици и побърза да изтрие доста от неприятните мнения и остави единствено тези за това какъв брой е непринудена, сполучлива и сладка.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР