Рано сутринта пред Даунинг стрийт“ 10 в присъствието на доста

...
Рано сутринта пред Даунинг стрийт“ 10 в присъствието на доста
Коментари Харесай

Борис Джонсън – „ракета-носител с изпълнена мисия“ frognews.bg

Рано сутринта пред „ Даунинг стрийт “ 10 в наличието на много негови съпартийци и правилни последователи Джонсън сподели просто:

 

„ Това е, хора! След към два часа ще бъда в Балморал, Шотландия, с цел да видя кралицата и щафетата ще бъде предадена на новия водач на консерваторите и министър председател, който ще откри зад тази врата приказен екип от държавни чиновници – хора, които извършиха Брекзит, които направиха най-бързото всеобщо имунизиране в Европа, които проведоха ранно снабдяване на оръжие за героичните украински въоръжени сили “.

 

Джонсън добави, че съветският президент Владимир Путин е безусловно подведен, в случай че си мисли, че може да изнудва или да тормози английския народ посредством енергийна рецесия. Той обаче за първи път загатна нещо и за бъдещето му:

 

„ По въпроса за бъдещата ми кариера дано да кажа, че съм като една от тези ракети-носители, изпълнили задачата си и в този момент постепенно навлизаща в атмосферата и безследно изчезвайки в някой забутан завършек на Тихия океан. Но аз ще предложа на държавното управление цялостната си и безрезервна поддръжка “.

 

Борис Джонсън съобщи, че в това мъчно време за стопанската система и страната консерваторите би трябвало да се обединят.

 

По-късно през днешния ден откакто Лиз Тръс бъде утвърдена публично от кралицата, тя ще произнесе първата си тирада като нов английски министър председател.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР