Рано сутрин е красива принцеса, а късно вечер вампирясала героиня

...
Рано сутрин е красива принцеса, а късно вечер вампирясала героиня
Коментари Харесай

Перфектен грим през целия ден

Рано заран е красива принцеса, а късно вечер вампирясала героиня от ниско бюджетен филм на ужасите. Що е то? Ако се досещате за отговора, само че от възприятие за персонално достолепие предпочитате да замълчите, ще ви оказа помощ да излезете от неловката обстановка, като кажа, че за всичко е отговорен недълготрайният грим. И ще бъда изцяло права. Размазаната серпантина и разтеклият се декор дьо загар в края на деня придават небрежен тип даже на най-красивото лице. За да не паднете и вие жертва на тях, ви даваме няколко лесни, само че ефикасни препоръки за дългогодишен грим.

Кожата
Може би си мислите, че почистването и хидратацията нямат никакво отношение към дълготрайността на грима, само че истината е, че даже в тези най-елементарни дейности си има тънкости. Нанасяйте дневният крем с леки потупвания, изчакайте го добре да попие и за по-сигурно попийте остатъка със салфетка. По този метод върху кожата ви няма да остане лоен филм и декор дьо тенът ви ще се резервира доста по-дълго в съвършен тип. Постарайте се да избягвате и попадането на околоочният крем върху миглите ви. Размазването на спиралата в този случай е обезпечено.

Ако желаете през целия ден да се радвате на отмерено покритие, нанасяйте база под декор дьо тена. Това постижение на козметичната промишленост изравнява неравностите на кожата, придава сатенен искра и има матиращ резултат. Но най-главното е, че декор дьо тена ще резервира свежестта си през целия ден и няма да ви съобщи в най-неподходящия миг.

Имайте поради обаче, че текстурата на декор дьо тена и силиконовата основа въз основата си взаимодействат. За да не постигнете противоположен резултат избягвайте мазният макиаж. Ако кожата ви е естествена или суха избирайте декор дьо загар със силиконова текстура, а за смесената – с матиращ резултат.

За да се трансфорат кожата и макиажът ви в едно хармонично цяло е належащо са спазвате няколко правила. Първото е да нанасяте основата с потупващи придвижвания, с цел да прилепне допустимо най-добре. Второто е постоянно да фиксирате декор дьо тена с прахообразна пудра. Нанасяйте я с качествена, кръгла четка – единствено тази детайлност може да усили трайността на грима ви с часове. Чак откакто сте подготвени с основата, можете да нанесете и руж, който също можете да матирате с пудра.

Последната стъпка за идеален грим е нанасянето на спрей-фиксатор. Специални артикули оферират доста козметични компании, само че можете да употребявате и елементарна термална вода от аптеката. Необходимо е единствено да натиснете спрея и да приближите лицето си под облака от капки. Така освен ще фиксирате идеално грима си, само че и ще овлажните и тонизирате кожата си.
Продължава: Перфектен грим през целия ден - II
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР