Рано или късно ще се потвърди, че България изнася индиректно

...
Рано или късно ще се потвърди, че България изнася индиректно
Коментари Харесай

Тагарев: Нинова взима важни решения и защитава позиции в интерес на Кремъл, избирателите не са гласували за това

" Рано или късно ще се удостовери, че България изнася косвено оръжие за Украйна. Няма нищо неприятно това да стане очевидно. Българска социалистическа партия разчита на русофилските настроения на своя електорат и по тази причина не желае да се знае ". Това съобщи някогашният длъжностен министър на защитата проф. Тодор Тагарев пред.

По думите му Корнелия Нинова пази позиции в полза на Кремъл. " Избирателите не са дали своят вот за това. Тя взема значимите решения в защитата. Предоставянето на военна помощ може да бъде подкрепено от болшинство в Министерски съвет. Ако има съмнения, може да се отиде и към ново парламентарно разглеждане ", счита той.

Според него, в случай че Русия продължи да реализира триумфи на фронтовете, би трябвало да се ускори военно-въздушната и бреговата защита. " Искането на Украйна за още оръжия е изцяло разбираемо, тъй като се водят интензивни дейности, в които Русия съумява да реализира победи, с помощта на безспирния артилерийски обстрел. В момента Украйна няма количествата артилерия, с които да се опълчи. Затова на Украйна са й нужни бройки артилерия ", акцентира Тагарев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР