Рано или късно БСП ще напусне коалицията, но не мисля,

...
Рано или късно БСП ще напусне коалицията, но не мисля,
Коментари Харесай

Румяна Коларова: БСП напуска коалицията, защото не е силна в управление, Радев опитва да смени темата Русия с Корупция

" Рано или късно Българска социалистическа партия ще напусне обединението, само че не мисля, че това ще стане в този момент. Реалната наклонност е, че постоянно когато е във властта, губи, а когато е отвън ръководството, доста внезапно и незабавно печели поддръжка. Според мен това е печелившата тактика на Българска социалистическа партия, която е задоволително добре проведена партия. Аз съм уверена, че в случай че приближат избори или изобщо в случай че обстановката стане нестабилна, левицата ще напусне обединението преди държавното управление да падне, с цел да осъществя и този плюс ". Това съобщи политологът Румяна Коларова пред.

" Линията, която Българска социалистическа партия следва в границите на това държавно управление, е една самобитно вътрешна съпротива. Те постоянно доста ясно и отчетливо разграничават своите цели, своите претенции от тези на останалите партии членки на обединението. И от тази позиция – несъмнено, ще забележим, в края на краищата всичкото това е въпрос на политическа тактика, тактичност, умения, водачество и така нататък, само че логиката ми демонстрира, че Българска социалистическа партия е един от съдружните сътрудници, които могат и съгласно мен ще потърсят тактическо преимущество от напускането на обединението тогава, когато преценяват, че за тях е преференциално. Но съгласно мен сега за тях не е преференциално ", сподели още Коларова.

" Сега виждаме опита на президента да се дистанцира от тематиката „ Русия “, тъй като тя оттук насетне ще му носи единствено негативи, и желае да потъне в тематиката „ Корупция “. Краят на това държавно управление ще настъпи сега, в който имаме разобличаване за корупционна договорка. Първата огромна корупционна договорка, в която ръководещите бъдат уличени, ще постави завършек на това ръководство ", разяснява политологът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР