„Рано е за какъвто и да било коментар, може би

...
„Рано е за какъвто и да било коментар, може би
Коментари Харесай

Христо Иванов за кандидат-премиера: Рано е за коментар, може би е тъжно за страната

„ Рано е за какъвто и да било коментар, може би е малко тъжно за страната цялата тази работа, само че това са действителностите “. Това сподели съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов във връзка оповестения от „ Имат подобен народ “ претендент за министър председател Пламен Николов.

Обявените от Николов пет целта Иванов разяснява по този начин: „ тези пет целта всеки български жител може да ги разгласи – те явно са доста значими “.

По-скоро позитивно е отношението на Мая Манолова (ИБГНИ) към политическия процес на днешния ден. „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ чакат срещата си с проектопремиера Пламен Николов и състава на кабинета му, с цел да решат дали ще го поддържат. „ Изразявам удовлетворение, че 4 от целите, които той разгласи през днешния ден обществено, съответстват с целите на ИБГНИ. Оценявам позитивно, че господин Тошко Йорданов разгласи, че поддръжката от ИБГНИ и Демократична България е значима за Има Такъв Народ, тъй като такова е упованието на хората от митингите – да има държавно управление на смяната, а не на подмяната “, изясни пред публицисти Манолова.

Тя уточни, че с Николов през идната седмица чака да разискват периодите за правосъдната промяна, преизчисляването на пенсиите, обществената политика и поддръжката за компаниите. „ Ще вземем нашето дефинитивно решение след предлагането за личен състав на кабинета “, разясни Манолова. „ След като имаме общи цели, ще намерим общи решения “, уверена е тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР