Рано е да се говори по темата за предсрочни избори.

...
Рано е да се говори по темата за предсрочни избори.
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Всички партии разбират, че трябва да има кабинет

" Рано е да се приказва по тематиката за предварителни избори. Всички партии осъзнаваме, че би трябвало да се сформира държавно управление. Дали това ще стане посредством втория или третия мандат, не мога да кажа. Ние от " Продължаваме промяната " (ПП) вършим всичко допустимо да формираме държавно управление с втория мандат ", сподели депутатът от Политическа партия Георги Георгиев.

" Идеята на акад. Денков е доста добра и може би единствената опция, с цел да се случи държавно управление с втория мандат. Към момента ГЕРБ заявяват, че няма да поддържат държавно управление на малцинството, само че и те доста добре осъзнават, че би трябвало да има държавно управление. Всичко ще се разбере по време на гласуването. Тогава ще разберем какво е желанието на ГЕРБ.

Не желая да върша предварителни прогнози по тази тематика. Рано е да се приказва за персоналния състав на един предстоящ кабинет. Това държавно управление ще е с мандата на Политическа партия и подкрепено от Демократична България. За мен персонално ще е обикновено да има и политически фигури наред с специалистите, тъй като по този начин ще е ясно кой носи политическата отговорност ", разкри Георгиев.

" Прокуратурата би трябвало да се самосезира и да ревизира заплащанията на служебния районен министър Шишков към строителните компании на Автомагистрала " Хемус ". Призовавам прокуратурата да проверява министър Шишков. Трябва да се ревизират и заплащанията за градежа на пътя Мездра - Ботевград. Решението на казуса със градежа на пътища и автомагистрали е да се прекратят публичните поръчки и да се стартира на чисто.

Плащания към строителните компании би трябвало да има, само че на база себестойността на свършената работа. Защото в този момент са платени 300 млн. лв. за Автомагистрала " Хемус ", а себестойността на строителството е към 150 млн. лв.. Това е повода да прикани още веднъж прокуратурата да проверява министър Шишков дали не е ощетил държавния бюджет със 150 млн. лв. ", разкри депутатът от Политическа партия в ефира на Нова телевизия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР