Рангел Машкудански, станал известен като най-романтичния полицай, най-вероятно е катастрофирал

...
Рангел Машкудански, станал известен като най-романтичния полицай, най-вероятно е катастрофирал
Коментари Харесай

Нелепо загиналият най-романтичен полицай в България криел пикантно минало

Рангел Машкудански, станал прочут като най-романтичния служител на реда, най-вероятно е аварирал съдбовно поради техническа нередовност на неговия „ Опел Астра ”. Това е главната версия за нещастието от понеделник сутринта, когато пътуващият за работа 29-годишен дупничанин се блъсна в камион.  



Загина млад служител на реда от Дупница, не съумя да види детето си

Припомняме, че случаят стана в 9 часа сутринта покрай пътния възел Долна Диканя в посока София.

Както всяка заран Рангел пътувал от Дупница, където живеел, към работното си място в Столична дирекция на вътрешните работи. По необясними аргументи той се е забил в движещ се пред него камион " Daf ", ръководен от 61-годишен негов нашенец от Дупница, пише trafficnews.bg.

Близките на Машкудански са уверени, че той не би позволил неточност, която да провокира тежкия конфликт. Полицаят бил отличен водач, дори като младеж карал съвършено и преди да вземе брошура.

Вероятно това е и повода още напълно млад, едвам 20-годишен, да бъде нает за водач на защитата на Пламен Галев и Ангел Христов, станали известни като братя Галеви. По това време те към момента направлявали всичко в Дупница и не подозирали, че ще би трябвало да се избавят от родното правораздаване в чужбина.

Младежът обаче не изкарал дълго на тази работа, тъй като съгласно доближени на Галеви бил отхвърлен „ поради две издънки ”.  Близките на Рангел обаче настояват, че той самичък осъзнал, че мястото му не е там и по тази причина поискал да напусне.

По това време Машкудански взел участие в петицията против връщането в ареста на убийците на Николай Радев-Отверката, един от доверените гардове на Галеви.

ММА боецът беше погубен на 11 март 2014 година след сдърпване в заведение в Дупница поради 19-годишно момиче от известна лекарска фамилия.  Като виновници за гибелта на Отвертката бяха изправени пред съда доктор Николай Карастоянов,  неговия брат Иван и татко им Владимир Карастоянов. 

Като юноша Рангел имал и политически увлечения, през 2010 година той е бил участник в младежкото обединяване на Българска социалистическа партия - Дупница.

След това обаче е решил, че желае да бъде в тима на положителните и да стане служител на реда. Започнал и да заляга на учението.

След като приключил бакалавърска степен в Югозападния университет в Благоевград,  той се дипломирал с отличен триумф като магистър от Великотърновския университет по компетентност „ Политология, дипломация и национална сигурност ".

Следващата стъпка била школата на Министерство на вътрешните работи в Пазаджик, при чието довеждане докрай през февруари тази година се случила и постъпката, която донесе на Машкудански признанието за най-романтичния служител на реда в страната.

Пред погледите на зам.- министъра на вътрешните работи Стефан Балабанов и всички сътрудници от випуска Рангел паднал на колене пред обичаната си Диана, с която били дружно от две години и половина, с цел да изиска ръката й.



Снимките обиколиха обществените мрежи и провокира вълна от одобрителни мнения. След сбъдната фантазия да стане служител на реда, Машкудански чакал и първа рожба след три месеца.



Фаталната злополука обаче довела до драматичен край на красивата любовна история на Рангел и Диана.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР