Рангел Бизюрев, заподозрян за убийството на Димитър Малинов от Цалапица,

...
Рангел Бизюрев, заподозрян за убийството на Димитър Малинов от Цалапица,
Коментари Харесай

Рангел Бизюрев призна: Пребил Митко от Цалапица до смърт заради обидни думи

Р ангел Бизюрев, обвинен за убийството на Димитър Малинов от Цалапица, се изправи за първи път пред съда.

Пред магистратите той съобщи, че близнаците не са нанасяли удари на Димитър Малинов. Бизюрев уточни, че се е сбил с момчето, тъй като приказвал обидни и оскърбителни думи по негов адрес. 

Показанията му са по делото против близнаците Валентин и Борислав Динкови, които са упрекнати в персонално укривателство и подкрепяне на Бизюрев, апетитен за палач на Димитър Малинов от пловдивското село Цалапица.

Бизюрев и през днешния ден уточни, че е удрял Маринов в региона на тялото, не в главата.  След като схванал, че той няма признаци на живот се паникьосал, а братята помагали в заличаването на следите. Тялото бе открито заровено на към километър от мястото, на което за последно е бил забелязан Димитър. 

За разпит бяха призовани и други очевидци.

Рангел Бизюрев е притеглен като обвинен от Окръжна прокуратура - Пловдив за това, че на 20 юли предходната година в с. Цалапица съзнателно е умъртвил Димитър Малинов, на 24 година, като убийството е осъществено с особена свирепост.



Междувременно околните на убития Димитър Малинов и поданици на Цалапица проведоха нов митинг пред постройката на прокуратурата в Пловдив.

Гражданското неодобрение се организира преди да стартира същинското дело против близнаците Борислав и Валентин Динкови.

Едно от настояванията на протестиращите бе прокуратурата да промени обвиняването към тях от укривателство в съучастие в убийството на 24-годишния юноша,  предаде 

" Искаме правдивост за Митко. Настояваме за пожизнен затвор на убийците му! " - обявиха хората. Те упорстват да се промени обвиняването против близнаците Борислав и Валентин Динкови от укривателство в съучастничество в убийството на Малинов.

" Искате и нас ли да убиете? Елате ни убийте и да се свършва тоя призрачен сън! И татко му умря!... Спите ли умерено? "  - сподели майката Атанаска Бакалова, представена от Plovdiv24.bg.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР