Рангел Бизюрев, обвинен за убийството в Цалапица, до десет дни

...
Рангел Бизюрев, обвинен за убийството в Цалапица, до десет дни
Коментари Харесай

Живко Коцев: До 10 дни Рангел Бизюрев ще бъде изпратен обратно в България

Рангел Бизюрев, упрекнат за убийството в Цалапица, до 10 дни ще бъде изпратен назад в България от Дания, съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев. „ Уверявам цялата българска общност и околните на убитото момче, че напълно скоро време той ще бъде изпратен назад в България. В петък мина делото на първа инстанция, съдът е почел настояването за екстрадиция. Разбира се, има и втора инстанция. Той е обжалвал решението. Надявам се в действителност до десетина дни да си го получим назад, с цел да тръгне процесът и да се разкрие обективната истина и за това закононарушение “, съобщи основният секретар.
Прочетете още
В Окръжна прокуратура-Пловдив е постъпило съобщение за предаването на Рангел Бизюрев, търсен с Европейска заповед за арест по обвиняване за убийството на Димитър Малинов от пловдивското село Цалапица. Градски съд в Дания е взел решението на 19 януари.

Относно следствието на злополуката, при която почина футболният треньор Ферарио Спасов, окръжният прокурор на Ловеч Валентин Вълков уточни, че всички процесуално-следствени дейности са осъществени. Изчаква се правенето на автотехническата експертиза и следствието ще бъде завършено с нейното показване. Надявам се в границите на месец това да стане.

Ферарио Спасов почина при злополука на основен път София - Варна, в региона на село Шереметя, през ноември предходната годината.

По предписание на изпълняващия функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов, делото против водача, предизвикал злополуката, бе конфискувано от прокуратурата във Велико Търново и ще бе изпратено за следствие от прокуратурата в Ловеч.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи благодари на жителите, служителите на реда, спасителите, доброволците за бързата реакция за издирването на 4-годишното украинско дете през вчерашния ден край Радомир, тъй като това е образец за положително взаимоотношение, съобщи Българска телеграфна агенция.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев участва на годишния доклад за работата на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР