Рангел Бизюрев, обвинен за убийството на Димитър от Цалапица, е

...
Рангел Бизюрев, обвинен за убийството на Димитър от Цалапица, е
Коментари Харесай

Обвиненият за убийството на Митко от Цалапица работел във фирма за почистване на стъкла

Рангел Бизюрев, упрекнат за убийството на Димитър от Цалапица, е арестуван тази заран в недодялан град на Кралство Дания. Информацията е доказана с решителност от партньорските служби. Там Рангел е почнал работа във компания за разчистване на стъкла, оповестява БТВ.

Задържането се е случило малко след 9:40 часа българско време. Повече подробна информация не може да бъде изнесена, защото се води досъдебно произвеждане.

Той избяга, откакто животът на 24-годишния мъж беше лишен
Близо четири месеца службите и прокуратурата са работили интензивно. Единствената цел е била да се открият всички обстоятелства и доказателства по делото. По-рано Рангел е бил в Германия. Това оповестиха на брифинг на Окръжната прокуратура в Пловдив. Вероятно Рангел е имал и други – подправени документи, за самоличост.

Очаква се произнасянето на способените правосъдни органи и към момента няма изясненост по кое време тъкмо Рангел Бизюрев ще дойде в България.

От прокуратурата обясниха, че издирването на Бизюрев не е спирано нито за ден, а той самият положил доста старания, с цел да се укрие. Заради това, че е живял дълго в чужбина, е построил мрежа от контакти.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР