Range Rover Velar е шампион по стойност в средния SUV

...
Range Rover Velar е шампион по стойност в средния SUV
Коментари Харесай

Range Rover Velar: SUV-ът в средния клас с най-стабилна стойност

Range Rover Velar е " първенец по стойност " в междинния SUV клас. До това умозаключение стигнаха експертите по оценяване на коли Schwacke в тазгодишното издание на надпреварата " Wertmeister ". Експертите на Schwacke изследват немския пазар от 20 години с цел да дефинират „ първенците по стойност “ в общо тринадесет класа транспортни средства: от дребни коли до първокласни, от спортни до чисто електрически модели.

Този път бяха прегледани към 50 000 настоящи и исторически модела. Оценителите събраха данни от повече от 1,3 милиона месечни пазарни наблюдения, с цел да предскажат бъдещи остатъчни стойности. Основата за това са разнообразни фактори, като продуктова идея, качество и дизайн. Цените и оперативните разноски, както и продуктовите цикли на моделите се вземат също поради при оценката.

Range Rover Velar беше показан в Schwacke във разновидността на модела Dynamic SE P250 с бензинов мотор със 184 кВт/250 к.с. При нова цена, включваща особено съоръжение от 82 860 евро, специалистите по оценка дефинираха загуба на стойност от 26 200 евро след четири години въз основа на годишен пробег от 15 000 километра. Това значи, че този SUV може да се назова „ Шампион по стойност 2023 “ с планувана остатъчна стойност от 68,4 %.

Моделът завоюва купата в класа пред Mercedes GLC Coupe 300 d 4Matic 9G-Tronic (AMG Line Advanced) с остатъчна стойност от 65,7 % и Genesis GV70 2.5T AWD AT8 (Луксозна линия) с остатъчна стойност от 64,5 % на второ и трето място.

Ян-Кас ван дер Стелт, ръководещ шеф на Jaguar Land Rover (JLR) Германия, споделя: „ Много сме удовлетворени, че chwacke още веднъж дефинира Range Rover като първенец по стойност. Това, което е изключително позитивно е, че че с Range Rover Velar, един мощно насочен към дизайна, трагично изглеждащ SUV печели класа като модел с най-високо опазване на цената в проценти. "

Наградата като първенец на цената носи финансови преимущества на частни и търговски клиенти, защото висока цената на използвани коли се изплаща.Това прави Range Rover Velar още по-привлекателен.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР