Range Rover Sport получи първи по рода си Stealth Pack

...
Range Rover Sport получи първи по рода си Stealth Pack
Коментари Харесай

Range Rover Sport получи Stealth пакет

Range Rover Sport получи първи по рода си Stealth Pack осъществяване, за който от компанията споделят, че идва със особено подбрана композиция от тъмни и трагични покрития, в това число Carpathian Grey Satin екстериор с контрастни лъскави черни акценти, съчетани с Ebony или Light Cloud перфорирана кожа Windsor Leather в интериора.

" Новият опционален Stealth пакет за Range Rover Sport е въодушевена от изискана и модерна спортна хармония ", споделя Хана Къстанс, шеф на подразделението Дизайн на материалите на Range Rover. " Създаден е за клиенти, които търсят спецификация, която предава овластяване и мощ ".

Новият пакет за Range Rover Sport получава също по този начин за първи път и Satin предпазен филм, който дава обещание дългогодишен и резистентен на надраскване сатенен резултат. Акценти на екстериора са също по този начин 23-цоловите Gloss Black джанти, черните спирачни апарати, в допълнение тонираните стъкла и контрастният Narvik Black Gloss таван.

От компанията показват, че Stealth пакетът за Range Rover Sport, който е разполагаем на цена от 11 235 лири във Англия, се предлага за равнището на осъществяване Range Rover Sport Dynamic SE с бензинов или хибридизиран дизелов мотор, а по късно през годината ще бъде разполагаем и при зареждаемите (PHEV) хибридни модификации.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР