Range Rover Evoque и Land Rover Discovery Sport станаха поредните два

...
Range Rover Evoque и Land Rover Discovery Sport станаха
поредните два
Коментари Харесай

EVOQUE и DISCOVERY SPORT с нови двигатели, специална серия и бордовата система Pivi

Range Rover Evoque и Land Rover Discovery Sport станаха поредните два автомобила на легендарната марка, които ппреминават през възобновяване и обоготяване на портфолиото си през тази година, надграждайки отличната си база с редица нови софтуерни решения, н това число и последната еволюция на бордовата инфо-комуникационна и мултимедийна система , както и специални Autobiography серии.

"Range Rover Evoque Autobiography предлага обещанието на Range Rover, с изчистен модернизъм и изисканост, както по екстериора, по този начин и в интериора ", коментират от компанията. "От представянето си през 2010, изпълненият с характер Evoque притегля погледи, а елегантните елементи като медните букви и акценти по външността на Range Rover Evoque Autobiography подчертават неговият изтънчен характер ".

Нов в портфолиото на модела е също по този начин и версията Evoque Lafayette†† Edition, разработена на базата на равнището на съоръжение Evoque S, с контрастен Nolita Grey таван, специално подбрани елементи и зареждаема хибридна задвижваща система P300e.

Discovery Sport Black пък екцентира върху динамиката на пътя, като за задачата се разчита на бензинов турбоагрегат с мощност от 290 конски сили.

Нови в портфолиото на двата модела са и обновените четирицилиндрови MHEV (Mild Hybrid Electric Vehicle) мотори, налични във версии със 165 и 200 конски сили, както и новият за Evoque трицилиндров 1.5-литров Ingenium със 160 конски сили и 260 Нм.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР