Рамзан Кадиров публикува призив към украинските власти и украинския народ.

...
Рамзан Кадиров публикува призив към украинските власти и украинския народ.
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров към Зеленски: Времето за клоунада свърши! Украинците не са част от западния свят, а са един народ с руснаците

Рамзан Кадиров разгласява апел към украинските управляващи и украинския народ. Ръководителят на Чечня прикани Зеленски да съблюдава изискванията на Минските съглашения, с цел да " избегне необратими последствия “:

„ Вие, като поръчител за конституцията и сигурността на вашия народ и страна, просто сте длъжни да извършите всичко по силите си, с цел да избегнете кръвопролития и да установите мир. Президентът Владимир Путин и народите на Русия не желаят война, ние знаем от първа ръка смисъла на тази ужасна дума. "

Ето и цялостния текст:

" Скъпи сънародници!

За да не давам на недоброжелателите си мотив за нервност по отношение на обстоятелството, че надвишавам пълномощията си, публично декларирам, че това е мое персонално мнение, скромното мнение на съветския жител Рамзан Кадиров. В моя апел има две послания до двама получатели – до украинските управляващи и до украинския народ. Г-н Зеленски! Времето за клоунада свърши. Дойде часът да осъществим дълга си към личния си народ, с цел да избегнем необратими последствия.

Тоест през днешния ден повече от всеки път има потребност от използване на споразуменията от Минск, които се подписват освен от президента на Русия, само че и от президента на Украйна. Стриктното осъществяване на посочените в този документ разпореждания е първата значима стъпка в политическото споразумяване на възходящата борба освен сред нашите страни, само че и за понижаване на общото напрежение в световния смисъл на думата.

В тази връзка вие като поръчител за конституцията и сигурността на вашия народ и страна сте просто длъжни да извършите всичко по силите си, с цел да избегнете кръвопролития и да установите мир. Президентът Владимир Путин и народите на Русия не желаят война, ние знаем от първа ръка смисъла на тази ужасна дума. Бъдете рационални, господин Зеленски!

И в този момент желая да се обърна към украинците.

Скъпи мои! Обичам Украйна и нейните благи хора.

От курса по История на Съюз на съветските социалистически републики, който инцидентно слушах в учебно заведение, знам, че люлката на съветската държавност и православие е Киевска Рус.

Руснаците и украинците са един славянски народ с обща история, просвета и вяра. Никога няма да допускам, че украинците се считат за част от по този начин наречения „ западен свят “ с всичките му изродени „ полезности “ и русофобска нервност.

Да, по този начин е, макар обстоятелството, че актуалният антинароден режим и неговата агитация вършат всичко, с цел да изкоренят това възприятие за общественост. Някъде в дълбините на душата ми блесна вяра, че тази историческа правдивост ще бъде възобновена от самия украински народ без непозната помощ. Не може духовните и исторически наследници на великия хетман Богдан Хмелницки и на блестящия публицист Николай Гогол да не желаят безконечен мир с братска Русия!

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР