Ръководството на Ювентус бърза колкото се може по-скоро да обвърже

...
Ръководството на Ювентус бърза колкото се може по-скоро да обвърже
Коментари Харесай

Ювентус бърза да обвърже дългосрочно талантливия Илинг-Джуниър

Ръководството на Ювентус бърза колкото се може по-скоро да обвърже с нов контракт младия гений Самюел Илинг-Джуниър. Англичанинът направи възторг, влизайки като промяна в мача с Бенфика (3:4) в Шампионската лига, като създаде два от головете на гостите и непрекъснато тормозеше отбраната на противника по левия фланг. Добрите му изяви незабавно привлякоха вниманието на европейските грандове, само че торинци се надяват да го убедят да преподпише и да остане в клуба задълго.

19-годишното крило е артикул на школата на Челси. Той е притеглен в Ювентус през 2020, като в началото тренира с юношите на " остарялата госпожа ". Талантът му обаче не остава неусетен от Масимилиано Алегри, който от този сезон го включи в първия тим и по всичко проличава, че англичанинът ще получава от ден на ден шансове за изява до края на акцията.

Договорът на Илинг-Джуниър обаче изтича след края на сезона и точно това тормози всички в Ювентус, че могат да го изтърван без пари. Затова договарянията за нов контракт се чака да стартират до дни, като торинци към този момент са се свързали с сътрудника на играча. За момента индикациите са, че футболистът е податлив да преподпише и желанието му е да остане в Юве.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР