Ръководството на ВК Хебър няма алтернатива на Александър Попов и

...
Ръководството на ВК Хебър няма алтернатива на Александър Попов и
Коментари Харесай

Шефът на Хебър: Офертата ни е само към Александър Попов

Ръководството на ВК Хебър няма опция на Александър Попов и ще изчака търпеливо неговото решение за това дали ще остане на поста старши-треньор в пазарджишкия отбор. Това разгласи на конференция в София ръководителят на УС на ВК Хебър Александър Иванов.

" Не сме говорили с различен треньор и не е коментирано друго име за този пост. Сашо Попов би трябвало да намерения. Тук е значимо още веднъж да му благодаря. Той се съгласи да се включи за малко в нашия тим, само че във значим миг. Съществуваше алтернатива за него да има и негатив. Той беше правилен с нас, ние ще се държим по същия метод с него. Имаме проекти, само че към момента няма конкретика. Ще изчакаме неговото решение “, безапелационен бе Иванов.

„ За нас спечелването на купата е изцяло ново възприятие, обстановката е страхотна. Но в действителност, това, което стои на дневен ред, е утрешния ден. Затова в този момент занапред би трябвало да мислим доста деликатно за бъдещето.

Изпратихме една луда година по всички параграфи. Случиха се много неща, вътрешно-организационни и други, публични. Важното е, че под една или друга форма успяхме да излезем от тази обстановка и да стигнем до шампионска купата – най-важния трофей. През годините сме посочили надграждане и шампионската купа е резонна, може би най-важната стъпка.

Искам да благодаря на доста хора за този триумф. Оценяваме всичко и всички, които ни помагаха. Благодаря на състезателите, на треньорите Атанас Петров, Драган Иванов, Стоян Самунев и несъмнено най-много на Сашо Попов. Благодаря на всички хора в клуба за положителната администрация и организация. И най-после нещо доста значимо - благодаря на почитателите за тяхната поддръжка, въпреки и през този сезон да не бяха в залата “, приключи коментара си шефът на хебърци.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР