Ръководството на Витоша (Бистрица) започва поредната си инициатива с цел

...
Ръководството на Витоша (Бистрица) започва поредната си инициатива с цел
Коментари Харесай

Никола Пешев: Щастлив съм, че преди десет години повярвах, че всичко във Витоша ще се случи, но едно по едно

Ръководството на Витоша (Бистрица) стартира следващата си самодейност за развиване и разпространение на школата. В идващите няколко седмици ще имаме удоволствието да ви представим късата история на всеки един от треньорите в нея – хората, които се грижат за светлото бъдеще на клуба и постигането на огромната му цел – един ден ядрото на тима да бъде формирано единствено от юноши. Първият, с който започваме, е Никола Пешев, треньор на гениите, родени през 1999 година.

" Попаднах в клуба през 2007-а. Сега, когато се замисля, съзнавам какъв брой доста време мина от този момент – цели 10 години. По това време бях студент. Реших да спра с футбола и да се насоча към треньорството. Започнах работа в школата на Витоша. Беше дребна, имаше единствено две възрасти – родени 1992 и 1994 година.

Още помня думите на президента в един от първите диалози посред ни, че " всичко ще се случи, само че ще се случва едно по едно ". Повярвах му! Повярвах, че един ден ще бъдем съперници на огромните тимове. Десет години по-късно нещата се случиха! Едно по едно! Днес школата се състои от цели девет възрасти, мъжкият тим е в " А " група, разполагаме с прелестен стадион, а колективът в клуба е страховит.

Днес имам вяра, че някой ден ние ще сме един от " огромните тимове ", че ще пристигна миг, в който всички момчета от първия състав ще са чеда на нашия труд, на нашата школа. Щастлив съм, че повярвах на тези думи, които, 10 години по-късно, осъзнах, че не са просто думи, а действителни дейности. И всичко се случи, едно по едно... ", на драго сърце описа пред клубния уебсайт на Витоша Пешев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР