Ръководството на УНСС информира кандидат-студентите, че поради големия интерес се

...
Ръководството на УНСС информира кандидат-студентите, че поради големия интерес се
Коментари Харесай

УНСС удължава срока за прием на документи за кандидатстване до 6 юли онлайн

Ръководството на УНСС осведоми кандидат-студентите, че заради огромния интерес се удължава срокът за банкет на документи за присъединяване в класиране за образователно-квалификационна степен „ бакалавър " и „ магистър " след приблизително обучение за компетентност „ Право ".

Документи за кандидатстване ще се одобряват единствено ОНЛАЙН до 6 юли 2023 година

При подаването на документи претендентите могат да заявят и предпочитание за явяване на постоянни кандидатстудентски изпити във формат ЕПИ (Единен приемен изпит) от 3 до 6 юли. При образуването на спортния бал се взема най-високата оценка, без значение на кой от изпитите е получена.

Напомняме, че мечтаните специалности трябват да бъдат вписани още с подаването на документите. Кандидат-студентите, които са пропуснали да го създадат, ще получат автоматизирано напомнящо известие. Зрелостниците ще имат опцията да избират сред 53 бакалавърски специалности, както и „ магистър " след приблизително обучение за компетентност „ Право ".

Кандидатите, декларирали предпочитание за платено образование се записват незабавно.

Класирането за банкет по държавна поръчка във всички специалности ще бъде оповестено на 11 юли тук: https://priem.unwe.bg/bg/pages/23445/обявяване-на-първо-класиране-с-резерви.html.

Документите се подават онлайн тук: https://webpriem.unwe.bg/

За облекчение на кандидат-студентите към този момент работи Център за кандидатстудентски въпроси. На номер 02 905 29 99 могат да бъдат задавани въпроси, свързани с кандидатстването, приема и записването. Работното време на Центъра е от 8.00 до 22.00 часа.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР