Ръководството на Уест Хем върви към успешен завършек на преговорите

...
Ръководството на Уест Хем върви към успешен завършек на преговорите
Коментари Харесай

Уест Хем на път да привлече испанец за 22 милиона

Ръководството на Уест Хем върви към сполучлив свършек на договарянията за плеймейкъра на Виляреал Пабло Форналс. Според мадридския всекидневник „ АС” лондончани са се договорили да платят 22 милиона паунда (25 милиона евро).

Испанската медия даже предсказа, че формалното съобщение ще излезе в околните дни. Очевидно мениджърът на „ чуковете” Мануел Пелегрини търси механически талантлив полузащитник, който да се трансформира в съвършеното допълнение към биткаджии като капитана Марк Ноубъл и младата британска вяра Деклан Райс.

Чилийският експерт дълги години работи в Ла Лига и разполага с отлични знания за испанския пазар. 23-годишният Форналс несъмнено наподобява като обещаваща покупка, въпреки че предишният сезон не беше неговият най-хубав – единствено 5 гола и 6 асистенции. Пелегрини е убеден, че способността на испанеца да диктува темпото на мача е надалеч по-важна от статистиките.

Ако Уест Хем успее да подписа договорката при цена от 22 милиона паунда, това без подозрение би било удар на настоящия сега пазар. Не бива да се подценява и фактът, че в контракта на испанеца има освобождаваща уговорка в размер на 29 милиона паунда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР