Ръководството на ЦСКА - София взе окончателно решение за двама

...
Ръководството на ЦСКА - София взе окончателно решение за двама
Коментари Харесай

В ЦСКА - София взеха решение за бъдещето на Гарсес и Кох

Ръководството на ЦСКА - София взе дефинитивно решение за двама от чужденците на " Армията ", които са с нерешителен статут. От Борисовата градина разкриха, че към този момент е ясна ориста на Маурисио Гарсес и Мено Кох. Двамата имат контракти с " алените " до края на сезона. Бъдещето им обаче ще бъде тотално друго.

Крилото, което е чартърен в клуба, а правата му се държат от бразилския Бруске, има уговорка за откупуване на стойност 650 хиляди евро. Ръководството на ЦСКА - София е твърдо решено да го задържи за непрекъснато. От клуба обаче ще опитат да го вземат на половин цена, възползвайки се от тежката финансова рецесия на Бруске. От бразилския клуб признават, че възможен трансфер на Гарсес е жизненоважен за оцеляването му, което приказва, че бразилците са подготвени на договаряния.
 Изненадващ допинг тест в ЦСКА - София Изненадващ допинг тест в ЦСКА - София
Мено Кох пък е пред разлъка с ЦСКА - София. Той не е мечтан на " Армията " основно поради високата си заплата, която не кореспондира със статута му на запаса. Твърди се, че шефовете са пробвали да продадат " лалето " по време на зимния трансферен прозорец, като е имало вид даже да го пуснат без пари, само че не се е намерил заслужен кандидат за него. При всички положения обаче Кох ще си тръгне през лятото, когато става свободен сътрудник.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Мач Телеграф "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР