Ръководството на ЦСКА-София ще съдейства за провеждането на Международен треньорски

...
Ръководството на ЦСКА-София ще съдейства за провеждането на Международен треньорски
Коментари Харесай

ЦСКА-София ще съдейства за провеждането на международен треньорски семинар

Ръководството на ЦСКА-София ще спомага за провеждането на Международен треньорски футболен семинар у нас, който ще се организира на 26 и 27 март в комплекс " Царско село ". В него ще се включи старши треньорът на първия тим Стамен Белчев, както и шестима треньори от Академията - Ивайло Станев (U19), Добромир Митов (U17), Сашо Борисов (U16), Христо Марашлиев (U15), Атанас Борносузов (U14) и Калоян Георгиев (Футбол 9, деца, родени 2007 г.).

За провеждането на практическите занимания ще спомагат юношите-старша възраст на ЦСКА-София. Заявки за присъединяване в семинара са получени от треньори от Китай, Япония, Камерун, Македония и други Своите такси за присъединяване към този момент са заплатили и десетки треньори от клубове от цялата страна.
Целта на събитието е показване на актуалните трендове, вероятности и насоки на рационализиране на подготвителния развой.

Темите ще бъдат:

1. Life Kinetik - специфична подготвителна методика за възстановяване на усещането, по-бърза реакция, координацията, концентрацията и доста други когнитивни и двигателни умения.

2. Deep Learning - изобретателна техническа подготовка - възстановяване на работата с двата крайници и възстановяване на интуитивното отиграване в обстановка един против един.

3. Exerlights - най-модерната и към този момент единствена подготвителна система за възстановяване на футболната просветеност по време на игра посредством игрови форми.

4. Техника/тактика - подаване в пространство зад тила на противника/преодоляване на защитни линии и основаване на голови обстановки.

5. Тактика - игра против надълбоко позициониран съперник.

Лектори на семинара ще бъдат:

Матиас Новак - над осем години дава отговор за изобретателната техническа подготовка в детско-юношеската школа на Байерн Мюнхен. Индивидуален треньор на професионални футболисти и млади гении.

Петър Шрайнер - футболен треньор от над 25 години (бивш треньор на старшата възраст, координатор и отговорник за развиването на футболните гении в детско-юношеската школа на Шалке 04; футболисти, упражнявали под негово управление: Месут Йозил, Мануел Нойер, Юлиан Дракслер, Бенедикт Хьоведес, Макс Майер, Лерой Сане и др.), създател на доста книги и преподавател в над 25 страни.

Стивън Турек - един от младите и надарени треньори в Германия. Треньор в академията на Хановер 96. Специализиран в разбора и развиването на актуалните тактически постройки. Участник като преподавател в интернационалните треньорски футболни семинари в Дубай, Италия, Белгия и Словакия.

Йенс Ланг - един от създателите и главен управител на единствената по рода си подготвителна система за възстановяване на футболната просветеност по време на игра посредством игрови форми " Exerlights ".

Николай Илиев - квалифициран състезателен академик от спортния университет в Кьолн както и собственик на А-лиценз от треньорската школа в Кьолн. Близо пет години треньор в футболнотоучилище на Байер 04 Леверкузен, две години треньор в частен немски футболен пансион (DFI - Deutsches Fußball Internat), три години асистент треньор във втория тим на Дуисбург. В момента асистент треньор в мъжкия тим на Шварцвайс Есен. Също по този начин подкрепя за образованието и развиването на футболни треньори в Китай.

Участието в семинара дава опция да бъде възобновена валидността на треньорските футболни UEFA Pro, A, B и C-лицензи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР